GBC Logo

Sten och plattläggning i Borås och Sjuhärad

Anläggning
Snabb service
lyfter helhetsintrycket

Marksten och stenläggningar skapar personliga hem

Stenlagda gångar och uppfarter

Hållbara lösningar utan underhållsbehov

Marksten ger liv i trädgården

Lyft upplevelsen i din trädgård.

Kontakt
Du berättar för oss om behoven, ytorna och markförhållandena
Leverans
Vi erbjuder bra priser och väl utförda jobb på utsatt tid
Anläggning
Markanläggning med marksten, plattgångar och  dekorsten

Frågor? Tveka inte att ta en kontakt med oss.

Kontakta oss

Tjänster inom markanläggning och stenläggning

Läggning av mark- och dekorsten

Det ger ett lyft att använda sig av marksten vid olika områden runt huset. Här finns både ekonomiska värden och en högre upplevelse rent estetiskt. Är en stenläggning rätt planerad höjer den hela intrycket och ger en extra karaktär till huset.

Att göra en stensättning innebär att markområdet blir mer motståndskraftigt mot vikt och andra yttre påfrestningar. Önskar ni lägga kantsten runt en rabatt i trädgården eller mot gräsmattan kan vi även hjälpa er med det.

Våra stenläggare är på grund av det här ytterst noga med att förbereda området på ett ändamålsenligt sätt. Vi kan både lägga enkla och avancerade mönster. När marken är redo placerar vi markstenen i de mönster som ni önskar.

Bygglov och ROT-avdrag?

Generellt sett är stenläggningar och markarbeten i trädgården tyvärr inte något som berättigar till ROT-avdrag. Däremot kan det gå att utnyttja när det utförs i samband med dränering av husgrunden.

Bygglov krävs vid mer avancerade stenläggningar tex om man förändrar markens höjd med stödmurar, vi bevakar vad som kan komma att behövas i ert projekt.

Välkommen att ta en kontakt för en kostnadsfri offert

Vi är verksamma inom flera områden som rör mark och anläggning, tex färdigt gräs, plattsättning, dränering osv.

Vi är verksamma i hela Västsverige, från Falkenberg i söder till Karlstad i norr och från Göteborg i väst till Jönköping i öst.

Vi har också många uppdrag  i Varberg, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Kinna och Skene m.fl.

Gräs & Biocenter i Borås

Färdig gräsmatta på rulle i hela Västsverige. Proffs på trädgårdsarbeten som plattsättning och dräneringar. Markanläggning med gödsel och matjord. 
GRATIS OFFERT
homebubblerocketarrow-rightcheckmark-circlelayers
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram